Британската кралица Елизабет Втора е инструктирала помощниците си да изготвят

...
Британската кралица Елизабет Втора е инструктирала помощниците си да изготвят
Коментари Харесай

Кралицата може да съди Хари за клевета

Британската кралица Елизабет Втора е инструктирала помощниците си да изготвят проект за правосъден иск, при положение нейният внук принц Хари или американската му брачна половинка Меган Маркъл дадат изказвания, които да бъдат счетени за клюка, написа вестник " Сън ".

Британският таблоид на собствен ред се базира на неназован източник от Бъкингамския замък, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Чувството на самия връх (на кралското семейство) е, че всичко си има граници. Нейно Величество е ядосана от непрекъснатите нападки. Хари и Меган ще бъдат осведомени, че непрестанните офанзиви повече няма да бъдат толерирани ", споделя източникът.

По думите му " екип от юристи на кралското семейство се съветва с компании, профилирани по въпросите на клеветата и поверителността. Във фокуса са записките, над които принц Хари е почнал работа съгласно известия от предишния месец.

По-малкият наследник на английския престолонаследник принц Чарлз даде обещание за първи път да опише в детайли за своите " прекарвания, завършения, загуби и житейски уроци, които са го оформили като персона ". Книгата би трябвало да бъде оповестена в края на 2022 година от американското издателство " Пенгуин Рандъм Хаус ".

" Ако някой е посочен в книгата и е упрекнат непосредствено в нещо, това може да се счете за клюка и нарушение на правото на цялост на персоналния фамилен живот ", споделя източникът и добавя, че предизвестие може да бъде изпратено и до издателството.

В. " Сън " отбелязва, че от Бъкингамския замък са отказали да разясняват обявата.

Принц Хари и американската му брачна половинка Меган Маркъл преди повече от година оповестиха желанието си да се откажат от статута си на високопоставени членове на английското кралско семейство и да станат финансово самостоятелни. Промените влязоха в действие на 31 март 2020 година От този ден двойката загуби опцията публично да съставлява кралица Елизабет Втора по време на пътувания, да извършва други церемониални отговорности и да употребява купата " техни кралски височества ".

Впоследствие принц Хари и Меган Маркъл дадоха няколко скандални изявленията, обвинявайки членове на кралското семейство и обкръжението им в расизъм и равнодушие към проблемите им. В същото време те не показаха нито едно име.

След като стопираха да получават бюджетните средства, на които имаха право като членове на кралското семейство, Хари и Меган подписаха контракти със стрийминг платформите Спотифай и Нетфликс за продуциране и основаване на аудио и видео наличие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР