Британската кралица Елизабет Втора е била посъветвана от лекари да

...
Британската кралица Елизабет Втора е била посъветвана от лекари да
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора излиза в двуседмична почивка |

Британската кралица Елизабет Втора е била посъветвана от лекари да си почива още най-малко две седмици, предадоха Асошиейтед прес, Ройтерс и Българска телеграфна агенция, като се позоваха на Бъкингамския замък.

95-годишната кралица ще може да продължи да извършва през този интервал някои свои леки отговорности, при които има опция да седи зад бюро, в това число някои виртуални аудиенции. Тя обаче няма да прави никакви визити, написа в изказването.

Бъкингамският замък отбелязва, че Елизабет Втора няма да посети Фестивала на възпоменанието на 13 ноември, само че " остава твърдо решена " да участва ден по-късно на националната възпоменателна работа по случай Възпоменателната неделя - деня, когато Англия отдава респект на падналите във войните.

По-рано към този момент бе обявено, че английската кралица няма да приказва персонално пред международните водачи, които ще се съберат другата седмица в Глазгоу за интернационалната конференция за климата КОП26.

Източник от Бъкингамския замък обаче сподели, че тя е била в положително въодушевление, когато е записала през днешния ден следобяд видеообръщение към участниците в срещата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР