Британската кралица Елизабет Втора беше заснета да стои права и

...
Британската кралица Елизабет Втора беше заснета да стои права и
Коментари Харесай

Британската кралица се завърна към задълженията си

Британската кралица Елизабет Втора беше снимана да стои права и да се усмихва в замъка Уиндзор, откакто пропусна църковна работа в памет на жертвите на войните в неделя, съобщи Ройтерс.

Носеща рокля на цветя, кралицата беше излязла да посрещне най-възрастния английски еднообразен боен консултант Ник Картър, който е шеф на генералния щаб на армията. Той ще се отдръпна от тази служба в края на ноември.
Елизабет II кара „ Ягуар “-а си в двора на Уиндзор
В понеделник кралица Елизабет II е била видяна зад кормилото на автомобил в замъка Уиндзор, оповестяват английските медии. По този начи...

е най-възрастният и най-дълго властвалият монарх в света. Преди няколко дни бе обявено, че за следващ път тя отсрочва ангажимент заради здравословното си положение.

Нейно величество не участва на церемонията в Лондон във връзка деня в памет на жертвите на войните. В известие от Бъкингамския замък обявиха, че кралицата е разочарована, че ще пропусне събитието. Очакваше се, че това ще бъде първата обществена демонстрация на 95-годишната Елизабет Втора, откакто тя анулира поредност от участия в събития в последните седмици по рекомендация на доктор и даже прекара една нощ в болница предишния месец за проучвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР