Британската кралица Елизабет II е дала положителен тест за Covid-19,

...
Британската кралица Елизабет II е дала положителен тест за Covid-19,
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II е с Covid-19

Британската кралица Елизабет II е дала позитивен тест за Covid-19, оповестиха от Бъкингамския замък.

Тя изпитва " леки признаци, сходни на настинка ", само че чака да продължи да извършва отговорностите си в Уиндзор през идната седмица.

" Тя ще продължи да получава здравна помощ и ще следва всички инструкции ", се споделя в изказването на двореца.

95-годишната кралица е била в контакт с най-големия си наследник и престолонаследник – принц Чарлз, който предходната седмица даде позитивна проба за ковид.

Съобщението идва седмици откакто кралицата стана най-дълго управлявалият монарх в Обединеното кралство, празнувайки на 6 февруари своя платинен празник - 70 години на трона.

В навечерието на юбилея тя реализира първия си огромен обществен ангажимент от повече от три месеца, като се срещна с благотворителни служащи в Сандрингам Хаус.

На 9 януари 2021 година беше оповестено, че Елизабет II е получила първата си доза против Covid-19. След това информация за имунизационния ѝ статус не беше съобщавана, само че се твърди, че е минала през цялостния цикъл на имунизация.

Съпругата на принц Чарлз - Камила, даде позитивна проба за вируса предходната седмица, няколко дни след теста на брачна половинка си. Тя за първи път се болести с Covid-19, а принц Чарлз - за втори.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР