Британската кралица бе принудена да отмени всички големи събития в

...
Британската кралица бе принудена да отмени всички големи събития в
Коментари Харесай

Елизабет Втора отмени всички събития в Бъкингамския дворец до края на 2020 г.

Британската кралица бе принудена да анулира всички огромни събития в Бъкингамския замък и в замъка Уиндзор до края на годината поради пандемията от новия ковид, заяви Ройтерс.

На уеб страницата на Бъкингамския замък бе обявено, че са били разисквани и прегледани голям брой благоприятни условия за безвредно образуване на събитията съгласно ограниченията, наложени в страната. Става дума за събития като организирането на гала по връчване на медал от представител на кралското семейство да вземем за пример, предава Българска телеграфна агенция.

"За жал поради огромния брой посетители и удостоени с награди, не е допустимо да се откри метод за безвредно осъществяване на тези събития при актуалните условия ", се показва в известието.

Кралицата, която е на 94 години, възнамерява да се върне в замъка Уиндзор този месец и да употребява Бъкингамския замък единствено за срещи и задължения с стеснен брой хора, съгласно предписанията на държавното управление.

Елизабет Втора бе принудена да анулира няколко събития тази година поради ковид, в това число и обичайното церемониално отбелязване на рождения й ден през април.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР