Британската холивудска звезда Орландо Блум е пътувал до Украйна, за

...
Британската холивудска звезда Орландо Блум е пътувал до Украйна, за
Коментари Харесай

„Силата на украинците буди възхищение“: Орландо Блум се срещна със Зеленски

Британската холивудска звезда Орландо Блум е пътувал до Украйна, с цел да се срещне с Володимир Зеленски, където е оценил силата на народа на президента по време на нашествието на Владимир Путин като " вдъхваща удивление ".

В ролята си на дипломат на благосклонност на детската организация към Организация на обединените нации Unicef артистът прекара три дни в страната и посети Киев, Ирпин и Демидив.

Звездата от филмите " Карибски пирати " и " Властелинът на пръстените " съобщи, че това е първото му пътешестване до Украйна от 2016 година насам.

Хиляди учебни заведения в Украйна са развалени или изцяло унищожени. Почти 2,7 милиона украински възпитаници са принудени да учат онлайн или в разбъркан формат. Около 1,5 милиона украински момчета и девойки са изложени на риск от развиване на меланхолия, тревога и други психически проблеми.

" Всички знаем до какво докара тази експанзия и какъв брой пълноценни би трябвало да бъдат напъните на света, с цел да я спрем, с цел да възстановим Украйна след войната ",написа в обявата си Володимир Зеленски.

По време на срещата президентът Зеленски и екипът Unicef разискаха планове за филантропична помощ, въпроси на възобновяване,насочени особено към ползите на децата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР