Британската група Queen пуснаха неиздавана досега песен с участието на

...
Британската група Queen пуснаха неиздавана досега песен с участието на
Коментари Харесай

Queen пуснаха неиздавана досега песен с гласа на Фреди Меркюри

Британската група Queen пуснаха неиздадена до момента ария с присъединяване на починалия Фреди Меркюри. Това е първото парче на групата с разпознаваемите вокали на починалия фронтмен от повече от осем години насам.

Дълбоко прочувствената песент, озаглавена " Face It Alone ", е записана през 1988 година по време на сесиите за албума " The Miracle ". Китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тейлър за първи път описаха на почитателите за съществуването на песента по време на изявление това лятото.

" Намерихме едно малко украшение от Фреди, за което бяхме не запомнили. Тя е прелестна, същинско изобретение. Това е доста буйно парче ", споделя Тейлър за песента.

Мрачната балада " Face It Alone " стартира с ударни барабани и китара, след което Меркюри запява: " Когато нещо толкоз близко и скъпо в живота ти / експлодира вътре в теб / усещаш, че душата ти е подпалена. "

Песента е едно от шестте неиздадени части, които ще бъдат включени в идния колекционерски бокс сет на " The Miracle " - 13-ият студиен албум на Queen, като четири от тях са с вокалите на Меркюри. Последният път, когато английската група включиха три нечувани до момента песни с присъединяване на Меркюри беше през 2014 година за албума им " Queen Forever ".

" Щастлива съм, че екипът ни съумя да открие тази ария. След всички тези години е ужасно да чуеш и четиримата по какъв начин работим в студиото върху една страхотна концепция за ария, която по този начин и не беше приключена... до момента! ", споделя Брайън Мей.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР