Британската дизайнерка и бивша певица Виктория Бекъм дебютира на Парижката

...
Британската дизайнерка и бивша певица Виктория Бекъм дебютира на Парижката
Коментари Харесай

Виктория Бекъм дебютира на Парижката седмица на модата

Британската дизайнерка и някогашна певица Виктория Бекъм дебютира на Парижката седмица на модата с петзвездна селекция на манекени, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Колекцията излъчваше женственост: моделът Бела Хадид показа зелена рокля с подчертана талия и високи черни ръкавици. Сестра й Джиджи пък беше облечена в черен костюм с панталон.

Бившата певица от групата “Спайс гърлс ” Виктория Бекъм не пристигна да поздрави гостите, както е всекидневно след дефилето, състояло се във Вал дьо Грас, работило като абатство в предишното и военна болница, превърнати в музей.

Облечена в дълга вталена черна рокля и ботуши, подчертаващи слабата й фигура, облегната на ръката на брачна половинка си Дейвид Бекъм, тя излезе в двора, с цел да театралничи за фотографите.

Необичайно държание за Седмицата на модата в Париж, на която достъпът зад кулисите е вероятен единствено за известни персони и за " няколко щастливци ", отбелязва Агенция Франс Прес.

“Лондон пристигна в Париж и е хубаво “, можеше да се чуе, до момента в който Виктория Бекъм позираше, заобиколена от сина си Бруклин и неговата половинка Никола Пелц.

В черна рокля, украсена с дантела и обута с маратонки, Харпър, дъщерята на Виктория и Дейвид, се причисли към родителите си.

На стилния подиум бе демонстрирана ултраженственост: високи токчета, деколтета, тесни и транспарантни рокли, всички показани от доста слаби модели, каквато е и 48-годишната дизайнерка. Виктория Бекъм има 30 милиона почитатели в Инстаграм. В обществените мрежи тя разпространява диетата си, учредена на варена на пара риба и зеленчуци.

В новата си сбирка тя залага на пролетните цветове като розово, синьо, лилаво.

За Виктория Бекъм ревюто в Париж значи влизане в " огромната лига ", изясни пред Агенция Франс Прес Ралф Толедано, ръководител на борда на шефовете на компанията на дизайнерката и някогашен президент на Федерацията за висша мода.

" Тя е жена, която приказва на дамите посредством облекла, които са изобретателни и мечтани …, отражение на Виктория “, която е олицетворение на " дейна дама “, чийто жанр е " секси, грациозен и тънък, с английска нотка “, изясни той.

Модната й къща изпитваше финансови проблеми, само че обстановката се промени, откакто бяха наети французите Ралф Толедано и Мари Льоблан дьо Рени, която е управлявала продажбите в парижкия магазин " Прентам “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР