Британската боксова звезда Кел Брук (37-2, 26 КО) е изключително

...
Британската боксова звезда Кел Брук (37-2, 26 КО) е изключително
Коментари Харесай

Кел Брук: Ще унищожа Амир Хан!

Британската боксова звезда Кел Брук (37-2, 26 КО) е извънредно убеден, че ще унищожи своя съотечественик Амир Хан (32-4, 20 КО), в случай че двамата се изправят един против различен на кръга.

Брук беше към кръга на "Ехо Арена " в събота, с цел да стане пряк очевидец на безапелационната победа на Хан над Фил Ло Греко посредством нокаут за тъкмо 39 секунди.

Двамата дългогодишни врагове се качиха дружно на кръга след края на борбата, с цел да насочат своите закани персонално един към различен. Амир Хан съобщи, че ще преследва до последно Брук, само че някогашният първенец в междинна категория не има вяра, че Хан желае сходна среща.

"Амир, хайде, Амир. Всички почитатели желаят да видят тази среща. Аз желая тази среща. Хан може и да бяга по джунглите в търсене на звезда популярност, само че когато се качи на кръга с мен, ще го накарам да види звезди по измежду бял ден ", съобщи Кел Брук.

"Знам че той има доста бързи ръце. Провеждал съм спаринги с него. Той има най-бързите ръце, против които в миналото съм се изправял, само че в последна сметка точният тайминг постоянно бие скоростта. Аз съм умел експерт, ще му отвинтя главата. Ще го унищожа ", добави Кел Брук.

Британският промоутър Еди Хърн, който съставлява и двамата спортисти, също има предпочитание този мач да стане факт.

"Това ще бъде голяма борба за Англия. Британската общност желае да види Хан против Брук и аз желая да уредя този дуел, а те пък имат предпочитание да се размажат на кръга ", съобщи Хърн.

Планът за в този момент наподобява, че и двамата бойци ще проведат по още една среща през юни и юли, преди да се стигне до съглашение за дуел в края на годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР