Британската боксова звезда Антъни Джошуа за първи път изрази притеснения

...
Британската боксова звезда Антъни Джошуа за първи път изрази притеснения
Коментари Харесай

Антъни Джошуа притеснен от Кобрата


Британската боксова звезда Антъни Джошуа за първи път изрази терзания от идния на 28 октомври в Кардиф мач с Кубрат Пулев, като разгласи за " непридвидим ".

Световният първенец на IBF, IBO и WBA бе предизвикан от кореспонденти с въпрос, дали българинът не е прекомерно елементарен противник за неговата класа.

" Говорим за бокс в тежка категория, няма лесни мачове и противници. Едно нехайство и всеки е кадърен да те прати на пода ", отговори британецът.

Междувременно профилираният боксов уебсайт World Boxing News разгласява обширна публикация, отдадена на идния конфликт.

В нея изданието напомня всичко най-важно преди мача на 28 октомври и дава своята прогноза. Тя изрично е за Джошуа, който ще гони своята 20-а победа от 20 мача на професионалния кръг.

Все отново обаче не се изключва и въпреки и дребната опция Пулев да реализира изненада.

" Като хора, които разчитат на физическото наличие и статистиките, би трябвало да признаем, че Антъни Джошуа ще продължи победната си серия от 19 мача. Най-вероятно той ще стигне до 20-а победа с нокаут над по-възрастния Кубрат Пулев.

Това би трябвало да се случи на база на всички данни, които имаме. Но кой знае? Може би това ще бъде изненадата на века ", написа изданието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР