Британската армия изпрати 200 души персонал в болници на националното

...
Британската армия изпрати 200 души персонал в болници на националното
Коментари Харесай

Битанската армия на помощ в болниците в Лондон

Британската войска изпрати 200 души личен състав в лечебни заведения на националното опазване на здравето в Лондон за запълване на острия дефицит на здравни служащи, предава БНР. 40 от тях са военни лекари, а 160 - общи служащи. 

Те ще оказват помощ в лондонските лечебни заведения през идващите три седмици. Болниците в английската столица бяха наранени извънредно съществено от отсъствия на личен състав, защото хиляди са или заболели или се самоизолират след настъплението на разновидността Омикрон.
Коронавирусът по света: Общият брой на случаите надвиши 300 милиона
300 355 097 са регистрираните инфектирани досега, като 85,71 на 100 от тях или 257 441 509 души са оздравели, демонстрира статистиката на Worl...
Прочети повече
Болниците в Лондон са затруднени доста повече в този момент, в сравнение с преди месец, защото в тях има 4000 пациенти с Covid-19 спрямо 1100 през декември. Директорът на Кралския лицей за медицински сестри Патриша Маркис съобщи, че включването на армията демонстрира, че държавното управление повече не може да отхвърля, че има рецесия с личния състав в националното опазване на здравето.

Наблюдава се и закъснение в пропорцията на имунизираните в столицата по отношение на Англия като цяло. 69% от лондончани са с първа доза, 63% с втора и 40% с трета бустерна доза.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР