Британската актриса Теса Коутс сподели как тъканта на реалността се

...
Британската актриса Теса Коутс сподели как тъканта на реалността се
Коментари Харесай

iPhone разкъса тъканта на реалността: засне три версии на едно и също момиче в една и съща снимка

Британската актриса Теса Коутс показа по какъв начин тъканта на действителността се е „ раздрала “, когато се е снимала с iPhone по време на проба на сватбена рокля. Става въпрос за момичето и двете отблясъци в огледалата, на които нейните ръце заемат три разнообразни позиции на фотографията.

На фотографията самата Коутс е застанала с едната си ръка надолу, а другата е свита в лакътя. Само че на фотографията, на отражението в лявото огледало и двете ръце са спуснати. Нещо повече, на отражението в дясното огледало и двете ръце са сгънати в лакътя. Жената акцентира, че не е употребила нито един от специфичните режими, налични в iPhone – това е „ естествена общоприета фотография “ – и това я е ужасило.

„ Погледнах фотографията и получих същински припадък на суматоха “, написа тя в обществените мрежи.

В опит да разгадае загадката Коутс отишла в магазин на Apple. Там консултантът с име Роджър ѝ обяснил, че „ iPhone не е фотоапарат, а компютър„. „ Той доста бързо прави поредност от фотоси, даже при изключени гледка и серийно снимане “, обяснил.  експертът на актрисата.

Роджър споделя, че в този миг тя е движела ръцете си, а камерата е снимала и снимала, тъй че противоположните страни на фотографията са получили разнообразни изображения. За обединяването на фрагментите дава отговор специфичният логаритъм с изкуствен интелект на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР