Софи Търнър съди Джо Джонас за връщането на децата им в Англия

...
Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор на певеца
Коментари Харесай

Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор на певеца Джо Джонас - с искане той да върне двете им деца към техните "обичайни резиденция" Англия.

Двойката знаменитости обяви по-рано този месец, че се развежда след повече от четири години брак.

Те описаха раздялата по това време като „приятелска“.

В четвъртък обаче адвокатите на 27-годишния Търнър подадоха правна петиция, позовавайки се на „неправомерното задържане“ на децата им в Ню Йорк.

34-годишният певец на Jonas Brothers, който е американец, търси съвместно попечителство над двете им дъщери - Уила, която е родена през 2020 г., и второто им дете, което е родено последно година, но чието име не е оповестено на обществеността.

Според правната петиция на Търнър, която BBC е видяла, двойката е превърнала Англия в свой „постоянен дом“ през април. В документите се посочва, че Джонас неправилно е заявил в молбата си за развод, че децата, които имат двойно гражданство, са живели във Флорида през шестте месеца, преди той да я подаде.

Търнър и Джонас се съгласиха на децата да бъде позволено да пътуват до САЩ през август, където баща им беше на турне, се посочва в петицията, но това беше „временно споразумение“.

В съдебната документация се казва, че двойката се е срещнала в края на миналата седмица, за да обсъдят раздялата си, по време на която Търнър е повторил техния "съгласуван план" децата да се върнат "у дома в Англия".

Твърди се обаче, че Джонас е отказал да върне паспортите им и да ги изпрати в Обединеното кралство.

Твърди се, че в момента Търнър е в Ню Йорк с децата.

В отговор на Според обвиненията представител на Джонас каза пред CNN, че срещата на двойката в неделя е била „сърдечна“ и че впечатлението му е, че са „постигнали разбирателство, че ще работят заедно за приятелска настройка на съвместно родителство“.

"Децата са родени в САЩ и са прекарали по-голямата част от живота си в САЩ. Те са американски граждани", каза говорителят.

Те добавиха, че Джонас желае Търнър „да преразгледа своята тежка правна позиция и да продължи напред по по-конструктивен и личен начин“ и че „единствената му грижа е благополучието на децата си."

Джонас също отрече твърденията на Търнър в съдебните документи, че тя е разбрала за развода от медийни съобщения - като каза, че е била наясно предварително.

Търнър е най-известна с ролята си на Санса Старк в Game of Thrones, а също така се е появявала в драматичния сериал The Staircase и филмовия франчайз X-Men.

По-рано тази седмица Търнър беше сниман да вечеря с поп звездата Тейлър Суифт - която излизаше с Джонас през 2008 г. Онлайн клюкарските блогове бяха в ускоряване като снимки на двамата, вървейки ръка за ръка, стана вирусен.

Като солов изпълнител Джонас издаде сингли, включително Just In Love и This is Me, дует с Деми Ловато.< /p>

Но най-известните му песни са с братята му Ник и Кевин Джонас. Като група Jonas Brothers преди това участваха в собствения си сериал на Disney Channel и отбелязаха хитове със SOS, Burnin' Up, Sucker и Waffle House.

Те наскоро пуснаха Year 3000, колаборация с Busted, британската група, която първоначално издаде песента през 2002 г.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР