Британската актриса Кира Найтли обяви, че никога повече няма да

...
Британската актриса Кира Найтли обяви, че никога повече няма да
Коментари Харесай

Кира Найтли обяви при какъв случай няма да прави секс във филмите

Британската актриса Кира Найтли разгласи, че в никакъв случай повече няма да снима секс сцена, в случай че режисьор на кино лентата е мъж.

Това е частично поради суетата, а също и поради "мъжкия мироглед ", изясни тя в подкаста на Chanel Connects. Актрисата призна, че изпитва и стеснение да излага тялото си на снимачната площадка, откогато роди двете си дъщери.

Прекалено съм суетна, а и тялото ми към този момент даде две деца, по тази причина не бих желала повече да се събличам пред група мъже, уточни 35-годишната актриса.

Не ми е забавно да вземам участие и в ужасни секс подиуми, в които всички са един върху различен и стенат, показа още Найтли и подсети, че от 2015 година има уговорка в контракта й за безучастие в голи подиуми.

Тя акцентира, че няма нищо срещу секса във филмите, стига участните в горещите фрагменти да са задоволително привлекателни.

Все отново Найтли посочи, че би направила компромис и би взела участие в по-интимни подиуми, само че единствено при изискване, че режисьор е жена, а не мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР