Британската актриса Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност. Тя проговори

...
Британската актриса Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност. Тя проговори
Коментари Харесай

Кара Делевин проговори как се справя със зависимостите

Британската актриса Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност. Тя проговори за зависимостта си от неразрешени субстанции в изявление за Vogue.

30-годишната Делевин споделя, че предходната година е видяла фотоси на папараци, които я тласнали към рехабилитация. На тях актрисата очевидно се държеше несъответстващо и беше облечена повърхностно. Делевин изясни срутва си с последствията от пандемията и упованието на 30-годишнината. " Не спах. Бях отвън строя. Тъжно е, тъй като мислех, че се развличам, а след това разбрах, че наподобявам зле. Понякога би трябвало да се свериш с действителността, тъй че по някакъв метод съм признателна за тези фотоси “, призна тя.

Делевин означи, че желае да отпразнува рождения си ден през август 2022 година, като че ли е последният й. „ В къщата, в която живеех, имаше кула и аз някак се затворих в нея, съвсем не излизах. Промените пристигнаха, само че аз им се съпротивлявах толкоз доста, радвах им се и скърбях в това време “, спомня си тя.

До септември 2022 година Делевин осъзнава, че има потребност от помощ и взема решение да отиде на терапия. Актрисата се записва в рехабилитационен център, където стартира стратегия за възобновяване от взаимозависимост в 12 стъпки. Делевин означи, че процесът не всеки път протича безпрепятствено, само че тя схваща, че не би трябвало да очаквате неотложен резултат. „ Наслаждавам се на умереност, в действителност ми харесва да излизам, да танцувам, да се развличам и да повеждам задълбочени диалози и да се свързвам с хората “, сподели тя. Сега, продължавайки лечението и практикувайки йога, Делевин към този момент четвърти месец се усеща свободна от зависимостите. /БГНЕС

Лондон / Обединеното кралство
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР