Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет ще участва

...
Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет ще участва
Коментари Харесай

Кейт Уинслет ще се снима във филм за българската пирамида OneCoin

Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет ще взе участие във филм за българската финансова пирамида OneCoin, основана от доктор Ружа Игнатова. Филмът ще се споделя „ Fake! “ и ще бъде режисиран от Скот Бърнс, който е режисьор на спечелилата огромна известност политическа драма от 2019 година „ Докладът “ (The Report). Компанията, която застава зад плана е мултимилионната Metro Goldwyn Mayer, генерирала доходи от 13 милиарда $ през 2019 година, съобщи профилираното издание за кино продукции Deadline. 

Филмът ще е по неиздадената към момента книга на шотландката Джен Макадам, която разказва персоналните си прекарвания като един от излъганите вложители в схемата. Джен и фамилията й са вложили над 300 000 паунда в OneCoin, които и досега не могат да възстановят. Би Би Си оповестява, че Джен Макадам е получавала смъртни закани поради опитите си да сплоти напъните на към 70 000 души във Англия,  които са вложили и надлежно изгубили пари в OneCoin, да потърсят възобновяване на средствата си.

Както е известно финансовата скица OneCoin, която беше представяна за криптовалута и която притегли вложения от към 4 милиарда $, беше оповестена за финансова пирамида от американските управляващи. Братът на Ружа Игнатова – Константин Игнатов се призна за отговорен по обвинявания в пране на пари и финансови измами като част от OneCoin на дело в Съединени американски щати, като максимума на наказването по всички обвинявания против него е 90 години затвор. Арестуван бе и съоснователят на схемата Себастиан Грийнуд. Самата Ружа Игнатова, която също е обвинен по американското право, е в неопределеност от 2017 година В материал на Times схемата беше отъждестввена на една от най-големите измами в историята. В Китай на вложители бяха възобновени над 1 милиарда $, откакто локалната правосъдна система упрекна близо 100 души, съдействали на схемата. 

OneCoin неотдавна още веднъж бе упомената в медиите, откакто се появи в изтеклите отчети на мрежата за следствие на финансови закононарушения към американското министерство на финансите FinCEN.  Според информацията OneCoin е била употребена за пране на пари за стотици милиони долари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР