Британската агенция за борба с престъпността е иззела 398 кг

...
Британската агенция за борба с престъпността е иззела 398 кг
Коментари Харесай

Британските власти заловиха близо 400 кг. хероин, скритити в контейнер с кърпи и халати

Британската организация за битка с престъпността е иззела 398 кг хероин, скрити в резервоар с пратка от кърпи и халати. Това е едно от най-големите количества дрога, залавяни във Англия, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция

Наркотикът е на цена към 43 милиона евро при препродажба. Той е конфискуван на 2 август на транспортен съд контейнеровоз във Филикстоу, пристанище на източния бряг на Англия, откъдето корабът се готвел да отплува за Антверпен, Белгия.

След като иззела хероина, английската полиция върнала контейнера на мястото му и пуснала кораба да отплава от Филикстоу. При идването му в Антверпен контейнерът бил качен на камион и откаран в Ротердам под непрекъснатото наблюдаване на полицията.

В понеделник, когато контейнерът бил разтоварен, холандската полиция направила два ареста, а английските управляващи задържали мъж в Бромсгроув, в централна Англия.

" Изземането на толкоз огромно количество хероин е резултат от целево следствие, учредено на разследваща информация и водено от Агенцията за битка с престъпността, с присъединяване на английски и интернационалните сътрудници ", съобщи представител на организацията. " Почти несъмнено е, че част от дрогата е щяла да бъде продадена в Обединеното кралство ", добави той.

 

Britse politie vindt 398 kilo heroïne in container vol handdoeken en badjassen onderweg naar Antwerpen https://t.co/wiXnlR6zTmpic.twitter.com/SO19YWW9h3

— HLN.BE (@HLN_BE) August 6, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР