Британска скиорка, която умря в продължение на 20 минути след

...
Британска скиорка, която умря в продължение на 20 минути след
Коментари Харесай

Риана умря за 20 минути, а след като възкръсна, разказа...

Британска скиорка, която " умря " в продължение на 20 минути откакто е била затрупана от лавина, разкри по какъв начин " видяла спокойна гора ", до момента в който е преживявала " задгробния живот ". 29-годишната Риана Шоу споделя, че " всичко е станало толкоз умерено ", откакто е взела смразяващото решение да спре дишането след конфликт на пистата през февруари 2012 година Тя карала ски с другари в курорта Св Антон в Австрия, когато се сблъскала с различен скиор. Но защото и двете й ски изскочили от краката й и тя се свлякла по ската, а след това огромно количество сняг я притиснала. Но този „ сняг “ се оказал най-големият й призрачен сън.

Риана, от Чичестър, Западен Съсекс, споделя пред The Sun: " Нашият конфликт е бил толкоз мощен, че е основал солидно срутване в планината и провокира лавина, която ме събаря на 200 метра надолу. " Но ненадейно стопирах да се движа и всичко, което можех да усещам, беше тази тежест. Силният сняг ме спря да се движа, да виждам и да мисля. Усещах всичко, само че след секунди не можех да вдишвам. Просто се концентрирах върху дишането. " Опитах се да изкрещя, само че стана ясно, че никой не може да ме чуе. Затова взех решение да спра да вдишвам. И всичко стана толкоз спокойно.

" Първоначално Риана считала, че сънува. Но това било друго, тъй като тя била умряла, само че мозъкът й към момента тиктакал. Тя споделя: „ Започнах да се разхождам по пътека в тази спокойна, бледа гора. Всичко беше ярко като ден. Странно, само че беше толкоз успокояващо и изглеждаше като някакъв сняг на земята, само че не като снегът, какъвто го познаваме. Риана има вяра, че е била в схващане най-малко пет минути, преди да реши да почине. Експертите допускат, че ние оставаме „ в капан “ вътре в телата ни даже откакто сърцата ни престанат да бият.

Д-р Сам Парина и неговият екип от Медицинския факултет на Нюйоркския университет Лангън вършат изследване за съзнанието след гибелта. Те разкрили, че оживелите от сърдечен арест са били наясно какво се случва към тях, до момента в който са били „ мъртви “, преди да бъдат „ върнати в живота “. Приятелите на Риана се опитвали да се обадят на телефона й в продължение на девет минути, откакто тя се сблъска с другия скиор. Ако не била тяхната решителност, през днешния ден тя може да не е жива. Тя споделя: „ Всъщност аз бях открита напълно инцидентно. Отначало откриха една от щеки, само че след това откриха крайници ми. Лицето ми било напълно бяло, имала съм пурпурни устни и съм нямала пулс. Лекарят ми ми сподели, че имало шест % късмет да оцелея от задушаването. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР