Британска медицинска сестра попада в ареста за трети път като

...
Британска медицинска сестра попада в ареста за трети път като
Коментари Харесай

Чудовище! Арестуваха медсестра за убийство на 17 бебета СНИМКИ

Британска здравна сестра попада в ареста за трети път като обвинена в ликвидиране на осем бебета и опит за ликвидиране на други девет е неонатално поделение, оповестява в. „ Дейли мейл”.

Арестуваната Луси Летби е работила в болничното заведение „ Графиня Честър”, в графство Чешър, Северозападна Англия. Във връзка с възобновеното следствие домът на здравната сестра е бил претърсен.

Chester hospital baby deaths probe: Nurse Lucy Letby rearrested
— BBC Midlands Today (@bbcmtd)

Тя е била арестувана през 2018 година и 2019 година от полицията, проверяваща гибелта на новородени в здравното заведение в интервала сред 2015 година и 2016 година

Countess of Chester baby deaths: Police still questioning former neo natal unit nurse Lucy Letby over 8 murders and 6 attempted murders.
— BBC North West (@BBCNWT)

При първия си арест 30-годишната жена е била разпитвана за убийството на 8 пеленачета и опит за ликвидиране на 6 други. В момента полицията проверява хипотетичния й опит да аргументи гибелта на още три новородени в болничното заведение в Честър. По този метод общият брой на жертвите й доближава 17. Летби е обвинена и за още 16 случая с похищения над новородени, които за благополучие нямали съдбовен излаз.

В изявление за локален вестник здравната сестра споделя, че грижите за бебетата в отделението е изисквала разнообразни равнища на компетентност. Тя стартира стаж в отделението като студент в учебното заведение за сестри към университета в Честър, който приключва през 2011 година След това е назначена на работа в лечебното заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР