Британска медицинска сестра остана да влага хиляди лири в кредитни

...
Британска медицинска сестра остана да влага хиляди лири в кредитни
Коментари Харесай

Британска медицинска сестра получи отказ за ваканционна застраховка след падане от 65-футова скала в Тайланд

Британска здравна сестра остана да влага хиляди лири в кредитни карти, откакто през кошмарна отмора в Тайланд падна от 65-футова канара.

35-годишната Кери Хюз се наслаждаваше на времето си на остров Ко Ланта, когато нае скутер и падна от канара при отблъскващ случай. Тя беше откарана по неотложност в болница и по-късно трансферирана на континента за по-нататъшно лекуване. Застрахователният й иск обаче беше отритнат.

Говорейки с Glasgow Live, Кери сподели: „ Казаха ми, че в началото съм бил отведен в локална клиника на острова, на който бях отседнал, по-късно изместен в болничното заведение на континента за лекуване и проучвания. “ Тя добави: „ Трябваше да запиша разноските по прехвърлянето върху кредитната си карта, преди да ме трансферират.

„ Бях с другар, който срещнах на курс по гмуркане, тя ми оказа помощ да сложа таксите на кредитната ми карта. Бях признат в интензивно поделение за дни, след което получих имейл от моята застраховка, че са отхвърлили настояването ми заради това, че скут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР