Британска ездачка, която е претърпяла прекратяваща кариерата си травма, разкри

...
Британска ездачка, която е претърпяла прекратяваща кариерата си травма, разкри
Коментари Харесай

Британска ездачка обяснява защо е избрала да сложи край на живота си с асистирано самоубийство, след като е претърпяла ужасяващо нараняване

Британска ездачка, която е претърпяла прекратяваща кариерата си контузия, разкри за какво е избрала да постави завършек на живота си с асистирано самоубийство в прочувствено писмо.

31-годишната Каролайн Марч взе сложното решение, откакто съвсем две години се бореше с контузия на гръбначния мозък, когато претърпя съществено рухване по време на съревнование по крос-кънтри. Ездачът изпадна в безсъзнание и получи съществено пострадване на гръбначния мозък в Barefoot Retreats Burnham Market на 16 април 2022 година Но макар безкрайните физиотерапии, тренировки за възобновяване и летенето до Съединени американски щати за пробно лекуване, пострадването й я беше спряло да прави „ всичко и всичко ", което в миналото е обичала да прави.

В писмото Каролайн от Есекс споделя по какъв начин процъфтява от " адреналинови удари " и " спонтанност ", което към този момент не е допустимо с нейната контузия. Тя разказва себе си като " самостоятелна " и " мощна по дух " и споделя, че " ненавижда да моли за помощ ".

Професионалистката сподели, че желае да напише писмо, с цел да „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР