Британска двойка се страхува, че ще пропусне Коледа, след като

...
Британска двойка се страхува, че ще пропусне Коледа, след като
Коментари Харесай

Британците се прибират у дома за Коледа, след като бяха хванати в капан на разбития от буря круизен кораб

Британска двойка се опасява, че ще пропусне Коледа, откакто бурята Пиа удари норвежкия им круизен транспортен съд и ги остави блокирани в средата на Северно море.

75-годишният дядо Браян Лаундър и брачната половинка му Карол честваха нейния 70-и рожден ден с първия си круиз, когато 20-метрови великански талази се разрушиха в кораба и ги оставиха блокирани. Двойката е на борда на MS Maud, норвежки круизен транспортен съд, който води туристи по сектори от бреговата линия, където по-големите, обичайни лодки не могат да доближат.

Лодката беше отплавала от доковете на Тилбъри на 9 декември, само че се натъкна на бурни води и изгубил мощността на мотора си, дружно с цялото навигационно съоръжение, на 21 декември. Брайън споделя, че е видял талази, достигащи до прозореца на кабината им, макар че е бил на петия етаж и сподели, че е видял вода да тече по коридорите.

MS Maud беше съкратил обиколката си, с цел да избегне бурята, само че мощните ветрове го настигнаха, причинявайки високи талази да унищожат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР