Британката Келис Хууд, само на 18 годишна възраст, отправи сърцераздирателно

...
Британката Келис Хууд, само на 18 годишна възраст, отправи сърцераздирателно
Коментари Харесай

18-годишна девойка написа сърцераздирателно послание към своите сестра близначка и майка, починали само за 48 часа

Британката Келис Хууд, единствено на 18 годишна възраст, насочи сърцераздирателно и сърдечно обръщение към сестра си, която е нейна близначка, и към майка си, които починаха в рамките единствено на два дни.

Младото момиче претърпя двойна трагедия, след като сестра й Кейси умря в автомобилна катастрофа близо до Кентърбъри, Кент, на 14 септември сутринта, съобщава " Дейли Мейл ".

Майката на Келис и Кейси - Натали Худ беше открита мъртва на 16 септември, след като написа в Фейсбук: " Просто искам моето малко момиченце да се върне. "


Келис Хууд и нейната починала сестра близначка Кейси

В послание, оставено на мястото на катастрофата, Келис пише: " Почивай в мир момичето ми, моя сестра. Толкова много ще ми липсвате заедно с мама. Останете спокойни там, обичам и двете ви безкрайно. Сега съм сама, но искам да направя така, че и двете да се гордеете с мен ".

" Трябва да опитам да бъда твърда, но не се тревожете, защото ще премина през всичко. Аз съм толкова съкрушена, аз съм най-слабата от нас трите, но не и от тук нататък- ще бъда едно смело момиче. Спи спокойно, моя красавице. Обичам те. Келис


Починалата майка Натали Худ

Майката на двете близначки, Натали Худ, публикува трогателно съобщение във Фейсбук на 15 септември, пишейки: " Просто искам моето малко момиченце да се върне ". Тя била открита мъртва на следващия ден, пише британското издание.



Близначката Кейси загина заедно с 27-годишната Люси Лийдбийтер при катастрофата.

Келис остави още една бележка на мястото на инцидента в почит към сестра си.

В нея тя пише: " Ще ви направя много горди. Съжалявам, че не бях в Кентърбъри онази нощ. Ти си най-добрата ми приятелка. Винаги ме караше да се усмихвам. Наистина имах най-добрата сестра ".

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР