Британката Чар Борли има над 400 хиляди последователи в Instagram.

...
Британката Чар Борли има над 400 хиляди последователи в Instagram.
Коментари Харесай

Секси блогърка отвори съобщенията си и я побиха тръпки СНИМКИ 18+

Британката Чар Борли има над 400 хиляди почитатели в Instagram. При толкоз огромна публика вероятността някой от почитателите й да е анормален прекомерно огромна. В такива случаи блогърката би трябвало да се обръща към органите на реда, с цел да се отбрани от нападателни видове.

Моделката написа изказване в полицията, когато интернет трол стартира да й досажда в обществените мрежи. Той я заплашил, че ще я убие, а за похлупак добави, че ще изнасили подрастващата й щерка, оповестява The Sun.



Това се случило преди няколко седмици, само че съгласно Чар органите на реда не са подхванали никакви ограничения за задържането на мъжа.

"Все още очаквам чиновниците на реда да се свържат с мен. Изминаха няколко седмици и се опасявам, че този човек ще стартира да ми написа още веднъж. Имах сталкъри и преди, само че до момента не бях срещала подобен вид ", споделя Чар Борли.


Сега моделката, в чиято кариера е имало снимания даже за списание Playboy, споделя, че се опасява да показва местоположението си в своите постове. Според момичето по този начин нарушителят ще може по-лесно да я откри.

Въпреки рисковете обаче Чар няма да се откаже от блоговете. Сега това е главният й източник на приходи - акаунтът в Instagram носи на момичето 150 000 паунда годишно.



Полицейските чиновници обявиха, че са приели изказването на Борли и ще се свържат с жертвата скоро, с цел да схванат детайлностите.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР