Британка вкара в затвора за 4 години мъж, с който

...
Британка вкара в затвора за 4 години мъж, с който
Коментари Харесай

Жена беше изнасилена от приятеля си, докато спи

Британка вкара в пандиза за 4 години мъж, с който се срещала, тъй като осъзнала, че е била изнасилена от него, до момента в който спяла. Тя съумяла скрито да запише признанията му за случката и по този начин потвърдила неговата виновност.

21-годишната Джейд Бейли Рийкс осъзнава, че е била нападната от Хейдън Дейвис Патън, откакто се събудила от бездънен сън и разкрила, че някои от облеклата й липсват, предава The Sun. Жената, която самоуверено се отхвърля от своята анонимност, с цел да даде публичност на случая, в началото не била сигурна дали полицията ще класифицира похищението против нея като обезчестяване, защото с 23-годишния мъж от Нюкасъл били при започване на своята връзка, написа "24 часа ".

Но месец по-късно, когато той изтрил известия от телефона й, в които обсъждали офанзивата, Джейд към този момент била сигурна, че става дума за закононарушение. Тя скрито записва с мобилния си телефон самопризнания на Хейдън за това какво тъкмо е направил с нея. Това обезпечава на 21-годишната постоянни доказателства пред съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР