Британка вкара в затвора за 4 години мъж, с който

...
Британка вкара в затвора за 4 години мъж, с който
Коментари Харесай

Жена е изнасилена от приятеля си, докато спи. Вкара го в затвора за 4 години

Британка " вкара " в пандиза за 4 години мъж, с който се срещала, тъй като осъзнала, че е била изнасилена от него, до момента в който спяла. Тя съумяла скрито да запише признанията му за случката и по този начин потвърдила неговата виновност.

21-годишната Джейд Бейли Рийкс осъзнава, че е била нападната от Хейдън Дейвис Патън, откакто се събудила от бездънен сън и разкрила, че някои от облеклата й липсват, предава The Sun.

Жената, която самоуверено се отхвърля от своята анонимност, с цел да даде публичност на случая, в началото не била сигурна дали полицията ще класифицира похищението против нея като обезчестяване, защото с 23-годишния мъж от Нюкасъл били при започване на своята връзка.

Но месец по-късно, когато той изтрил известия от телефона й, в които обсъждали офанзивата, Джейд към този момент била сигурна, че става дума за закононарушение.

Тя скрито записва с мобилния си телефон самопризнания на Хейдън за това какво тъкмо е направил с нея. Това обезпечава на 21-годишната постоянни доказателства пред съда.

В записа Патън декларира: " Не знам за какво го направих. Нямам пояснение ".

На въпрос какъв брой дълго е траяло всичко, той дава отговор: " Минута или в случай че не е било толкоз, като че ли бях правил секс 20 минути ".

" Не знам дали е обикновено да правиш това, до момента в който дремя. Не знам дали това е задоволително, тъй като ние сме дружно. Наистина не знам ", разяснява самата Джейд след признанията на мъжа.

" Не е като да съм те докосвал ", прибавя комплициран Хейдън. " Какво тъкмо си правил тогава? ", пита 21-годишното момиче, а Патън й отвръща: " Знаеш какво направих ".

Двамата били съседи и се срещали от няколко седмици преди момента на офанзивата - 17 юли 2017 година

Ако Патън не бе изтрил текстовите известия от телефона на Джейд, те щяха да стигнат до полицията, когато момичето подава сигнал. За нощта на нападението 21-годишната споделя пред проверяващите, че мъжът е споделил, че е заключен и помолил да остане да приспи при нея.

" Не бяхме спали дружно преди този момент и аз му споделих: Нека е ясно, аз не желая да дремя с теб. Когато се разсъниха обаче, видях, че облеклата ми са разсъблечени и незабавно разбрах, че е правил секс с мен. Не можех да допускам, че някой би направил нещо сходно. Бях в потрес ", твърди дамата.

Тя записва обясненията на нейния другар с телефона си, до момента в който се вози в колата му на задната седалка, а той кара. По-късно показва записа на униформените като доказателство.

В резултат на това Хейдън Патън се признава за отговорен в изнасилването и е наказан на 4 години затвор.

" Тъй като беше минало някакво време, знаех, че нуждая се от нещо изрично, с цел да отида в полицията. Затова взех решение да го запиша. Толкова се веселя, че го направих, тъй като по този начин той нямаше различен избор с изключение на да се признае за отговорен и нямаше потребност да давам показания. След случката той непрекъснато се опитваше да ме убеди, че това е нищо, че всичко е обикновено и всички мъже го правели непрекъснато. Сега съзнавам, че въобще не е обикновено. Беше си обезчестяване ", споделя момичето след процеса.

Освен затвор на насилника е наложена и 10-годишна ограничаваща заповед да не се приближава до жертвата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР