Британка, правила секс с 13-годишно момче, успя да избегне затвора.

...
Британка, правила секс с 13-годишно момче, успя да избегне затвора.
Коментари Харесай

Млада майка, отнела девствеността на 13-годишен на кухненския под, отърва затвора

Британка, правила секс с 13-годишно момче, съумя да избегне пандиза. Тя се отърва единствено с предизвестие от съдията „ без повече младежи в близост за купони или каквото и да било”, написа „ Дейли Мейл”.

Пред съда се изправи 21-годишната Джордан Лайтфут. Тя правила секс с невръстния възпитаник на пода в кухнята на дома си в Рил, Северен Уелс, през 2016 година.

Джордан отрекла и трите обвинявания за полови дейности с момчето и за опипване и тласкане към секс на друго момче – на 15 години. Въпреки това тя беше приета за отговорна.

Пред съда стана ясно, че шокираната майка на 13-годишното момче се обадила в полицията, откакто прочела известията на мобилния му телефон.

Присъдата беше понижена от 18 месеца затвор на 50 дни публично потребен труд. На младата жена са ѝ неразрешени всевъзможни контакти с момчета на възраст сред 11 и 16 години без единодушието на техните родители, които би трябвало да знаят за нейната присъда.

Джордан, която има бебе (бащата няма връзка с делото), ще бъде сложена в листата със половите нарушители и би трябвало да заплати разходи от 140 паунда.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР