Британка и три деца, свързани с въоръжената т. нар. групировка

...
Британка и три деца, свързани с въоръжената т. нар. групировка
Коментари Харесай

Британка и три деца, свързани с ИД в Сирия, бяха предадени на делегация на Обединеното кралство

Британка и три деца, свързани с въоръжената така наречен формация Ислямска страна в Сирия, бяха предадени на делегация на Обединеното кралство, която посети района този ден седмица, оповестиха ръководените от сирийските кюрди управляващи в петък.

Предаването, осъществено в сряда, е последният опит за репатриране на хора от лагерите Ал-Хол и Родж в Североизточна Сирия, в които са настанени десетки хиляди, най-вече съпруги и деца на бойци на Ислямска страна (ИД), само че също и поддръжници на екстремистката формация.

Кюрдските управляващи не разкриха имената на четиримата, като споделиха, че единствено те са били държани в лагера Рож преди предаване.

Според изказване, делегация, водена от специфичния представител на Англия за Сирия, Ан Сноу, посети североизточна Сирия, където разиска с кюрдските управляващи продължаващата опасност, която ИД към момента съставлява, пет години след екстремистите изгубиха последното парче земя, което в миналото са направлявали в огромни елементи от Ирак и Сирия.

Елх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР