Британка била приета в болница със симптоми на COVID-19. След

...
Британка била приета в болница със симптоми на COVID-19. След
Коментари Харесай

Коронавирусът спаси живота на британка

Британка била призната в болница със признаци на COVID-19. След като се заразила с новия ковид, положението й бързо се влошило. Лекарите разкрили, че тя има недиагностицирано сърдечно заболяване, оповестява Интернешънал Бизнес Таймс, представени от БГНЕС. Тя твърди, че макар че едвам не е умряла от вируса, това е довело до диагностицирането на сърдечното заболяване. Това може да й избави живота в дълготраен проект. След чудодейно възобновяване, дамата се прибрала у дома след седмици в болничното заведение.
36-годишната пациентка с астма показвала признаци на новата коронавирусна зараза в продължение на 11 дни. Накрая, на 22 март, тя е откарана в болница. В болничното заведение Шлегел е подложена на проби и сканиране. Сканирането на гърдите й посочило, че към сърцето и белите дробове има струпване на течност. 
Пред Би Би Си дамата съобщи, че такова рядко сърдечно заболяване би могло да бъде съдбовно, в случай че се остави недиагностицирано. Възстановяването й е лишило пет седмици. Нейният доктор Пуган Пател показа, че когато е призната в болничното заведение, сърцето й функционирало на 10 %.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР