Британецът с най-много бракове се готви да се ожени за

...
Британецът с най-много бракове се готви да се ожени за
Коментари Харесай

Най-жененият англичанин се бракува отново – този път за непозната СНИМКИ

Британецът с най-вече бракове се готви да се ожени за девети там. И се зарича, че този път ще е за последно, оповестява „ Сън “.

71-годишният Рон Шепърд в никакъв случай не е срещал 30-годишната Роуз Ханс онлайн, само че ѝ предложил, откакто двамата поддържали връзка една година.



Той се надява да се ожени за американката, която е приключила курс за медицински сестри в Гана, през февруари. Тогава тя се мести да живее на Острова.

Рон, който е от Съмъртън, твърди, че възрастовата разлика въобще не го тормози. „ Знам, че Роуз е дамата. За мен няма значение, че не сме се срещали. Просто знам, че сме идеални един за различен “, декларира той.



„ Възрастта е просто число и не ми пука, че е доста по-млада и от половината на възрастта ми. Тя е не се единствено красива външно, само че има и вътрешна хубост. Тя е мощно влюбена в мен и аз съм влюбен в нея. Не съм споделил на фамилията си още, само че те ме знаят какъв съм “, прибавя той.

Рон се дами за първи път през 1966 година, когато е на 19 години. Има 8 деца. Най-дългият му брак е изкарал 12 години, а най-краткият – 10 месеца.



Близките му шеговито го назовават „ властелинът на сватбените пръстени “.

Рон не крие, че счита Роуз за превъзходен избор и поради това, че е здравна сестра и ще му оказва помощ да се грижи за себе си в преклонна възраст. По думите му, тя няма нищо срещу обстоятелството, че няма да има деца.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР