Британецът Оуен У., който се представял с 53 различни самоличности

...
Британецът Оуен У., който се представял с 53 различни самоличности
Коментари Харесай

Британецът с 53 самоличности се съгласи да бъде екстрадиран

Британецът Оуен У., който се представял с 53 разнообразни самоличности и бе хванат в Бургас, даде единодушието си непринудено да бъде предаден на управляващите в Обединеното Кралство. Той направи това през днешния ден пред състав на Бургаския областен съд, който заседава по Европейската заповед за арест на чужденеца, съобщи Българска телеграфна агенция.

Задържаният е обвинен за въоръжен грабеж на автосервиз в гр. Лийдс в своята страна през 2015 година. След това е разгласен за интернационално търсене. Обвинен е и в скрит план за осъществяване на обир от търговски обекти. От комерсиалния сервиз са отнети елементи за коли на стойност 140 хиляди паунда.

Собственикът на сервиза е бил засегнат с мачете, а също така е бил употребен и зареден револвер. Спрямо четирима други участници в действието са повдигнати обвинявания и им следва правосъден развой в Кралския съд в град Лийдс, през август тази година.

Окръжен съд - Бургас даде тридневен период, в който по Закона за екстрадицията и Европейската заповед за арест, Оуен У. има право да отдръпна единодушието си да бъде предаден на английските управляващи. Следващото съвещание е планувано за 25 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР