Британецът Кайл Гибсън успя да погълне 2,5 килограма зрял фасул,

...
Британецът Кайл Гибсън успя да погълне 2,5 килограма зрял фасул,
Коментари Харесай

Мъж погълна 2,5 килограма боб за рекорд

Британецът Кайл Гибсън съумя да погълне 2,5 кг зрял боб, прокарани с 20 печени филийки и сложи по този метод международен връх в дисциплината написа в. Метро.

Двадесет и една годишният експерт по спортно ястие вкара в стомаха си цели 4000 калории единствено за шест минути и 39 секунди, съобщи Българска телеграфна агенция.

Организаторът на върха, 33 годишният Крег Харкър, беше решил да "внесе " от Съединени американски щати манията по спортно погазване с храна, разпространявано от телевизионната американска поредност "Човек против храна ". Организират се надпревари по цялата територия на Обединеното кралство, в това число и в пъба, благосъстоятелност на Харкър в градчето Стоктън он Тийз.

Така се стигна до провеждането на първото съревнование по надяждане с фасул и печени филийки.

Изданието напомня, че всеки може да си подготви изгорял самун е фасул у дома и самичък да се убеди какъв брой сложна е дисциплината, когато се гонят огромни количества. Нормален човек нормално се отхвърля на шестата порязаница и на една четвърт от рекордното количество фасул.

На почетната стълбичка паралелно с Кайл Гибсън се качиха с дребна разлика Джон Доус, завоювал сребърен орден и Брайън Уилкинсън с бронза.20 филийки изгорял самун се равняват на 2000 калории,точно колкото и двата и половина кг фасул. Единствено първенецът съумя до дъно да си излапа порциите Състезанието се организира като точките се дават като при Формула 1. Гибсън завоюва 15 точки, като надпреварите ще приключат през месец декември. Всеки искащ мое да се включи в конкуренцията против входна такса от 7 английски лири.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР