Британецът допусна четвъртата си загуба като професионалист Антъни Джошуа претърпя

...
Британецът допусна четвъртата си загуба като професионалист Антъни Джошуа претърпя
Коментари Харесай

Джошуа отказа да се скрие след нокаута и заяви, че не мисли за приключване

Британецът позволи четвъртата си загуба като експерт
Антъни Джошуа претърпя евентуално най-ужасяващата загуба в професионалната си кариера. Британецът, в миналото международен първенец в тежката категория, бе нокаутиран от сънародника си Даниел Дюбоа пред цялостните трибуни на " Уембли ". Поражението с нокаут не е шокиращото в тази ситуация, а по-скоро това, че " Динамита " се разправи с Ей Джей като че ли гледахме детска игра и го разнасяше из целия кръг, като го прати няколко пъти на земята преди да завърши мача в петия рунд.

Промоутърът на Джошуа, който е може би най-голямата фигура в бизнеса, Еди Хърн, е посъветвал клиента си да не приказва с публицисти след мача. Предложение, което Антъни прескочи, отказвайки да се скрие и се срещна с медиите, заявявайки, че това не е краят за него.

" Разбира се, че желая да продължа да се удрям. Беше ми дадена опция за триумф, само че не можах да го направя. Какво ще направя ли - ще избягам или ще продължа напред, с цел да се удрям? Аз съм войник ", разгласи 34-годишният британец.

" Това са към този момент 13 борби за международни трофеи. Не всички са били сполучливи, само че хората са се забавлявали с всички тях. Ще не преставам да ходя напред с високо вдигната глава. Една от задачите ни е да пишем историята на английския бокс и считам, че се оправяме ", заключи той.

За Ей Джей това бе първа загуба от 2022 година насам, когато Олександър Усик го победи за повторно. След това той навъртя победи против Джърмейн Франклин, Робърт Хелениус, Ото Валин и Франсис Нгану. Поражението бе четвърто в кариерата му и второ с нокаут, откакто през 2019 година Анди Руис го шокира с механически подобен в " Медисън Скуеър Гардън " в един от най-изненадващите мачове в исторяита на бокса.

Във визитката на Джошуа личат победи над над Дилиън Уайт, Джоузеф Паркър, Александър Поветкин, както и против Кубрат Пулев.

Британската звезда има 10 сполучливи отбрани на международните си трофеи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР