Британецът Джо Джойс може да е следващият съперник на на

...
Британецът Джо Джойс може да е следващият съперник на на
Коментари Харесай

Непобеждаван британец иска да се бие с Кобрата

Британецът Джо Джойс може да е идващият противник на на боксовия кръг, разкри промоутърът на Кобрата Ивайло Гоцев. Този уикенд Пулев ще взе участие в нетрадиционен и иноваторски мач против американеца Франк Мир, който ще се организира на триъгълен кръг и по правила, смесващи бокса и ММА.
Кобрата обаче към момента не е завършил с професионалния бокс и е допустимо да се изправи против един от добре котиращите се английски боксьори през 2022.
" Пулев несъмнено ще взе участие в положителни мачове през идната година. Получаваме доста предложения, Джо Джойс ни търси. Кубрат ще избере деликатно борбите си, с цел да се завърне там, където се усеща ужасно. Въпросът е по какъв начин той желае да се върне на кръга и какъв брой дълго желае да продължи да го прави ", разяснява Гоцев пред Sky Sports.

" От екипа на Джойс се свързват с нас, беседваме, само че когато са съществени, знаят кого да потърсят. Искам да се чуя непосредствено с Франк Уорън (промоутър на Джойс) ", добави Гоцев.
36-годишния лондончанин Джо Джойс е сребърен медалист в тежка категория от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016, само че влезе относително късно в професионалния бокс и има едвам 13 мача досега. Той обаче е спечелил всичките си срещи, като 12 от тях печели с нокаут. В последните си мач на 24 юли тази година той спря французина Карлос Такам в шестия рунд.
Кубрат Пулев не се е качвал на професионалния кръг от 12 декември 2020, когато бе нокаутиран от международния първенец по това време Антъни Джошуа. Единствената друга загуба на Кобрата в 30 мача е от Владимир Кличко. В същото време Ивайло Гоцев загатна, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР