Британецът Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) е едно от най-големите

...
Британецът Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) е едно от най-големите
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Пушех, пиех и купонясвах всеки ден

Британецът Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) е едно от най-големите имена в английският спорт сега – само че животът не постоянно е бил елементарен за първенеца по бокс.

28-годишният Джошуа стана международен първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория, откакто победи Джоузеф Паркър пред 80 000 почитатели на „ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф.

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Apr 16, 2018 at 2:19pm PDT

Но пътят му към триумфа не е бил елементарен.

Джошуа разкри пред почитатели, че е бил доста близо да провали живота си, откакто се събрал с неправилните хора и се е забъркал с полицията:

3 Generations Strong

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Apr 21, 2018 at 10:05am PDT

“Никога не съм желал да бъде Майк Тайсън или Мохамед Али, а единствено да оправя живота си. Когато бях по-млад пушех, пиех и купонявах всеки ден. Обичахме да излизаме и да пием бира – знаете, че когато тръгнете на клуб, гледате да се напиете, преди да влезете. В един миг обаче отрезвях – научих изгодите от здравословният метод на живот и започнах да качвам мускули. Така мозъкът ми стартира да работи по- трескаво. Осъзнах, че вместо да се удрям по-улиците и полицията да ме арестува – мога да се боксирам и хората да ми заплащат. Мислех, че това е полуда. Започнах да съзнавам, че би трябвало да трансформира нещо – или мога да бъда неприятното момче от квартала или добър боксьор. Животът е елементарен, просто би трябвало прецените какво е най- добре за вас и какво не. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР