Британецът Андрю Тейт се е опитал да се бори срещу

...
Британецът Андрю Тейт се е опитал да се бори срещу
Коментари Харесай

Заподозрян в изнасилвания и трафик опитал да вербува политици от затвора

Британецът Андрю Тейт се е опитал да се бори против обвиняванията в обезчестяване и трафик, до момента в който е бил в полицейския арест в Румъния, инструктирайки свои сътрудници да вербуват двама десни депутати за неговата идея. Това сочат записи от подслушване на негови телефонни диалози, предадени на съд от румънски прокурори.

Интернет звезда и инфлуенсър, Тейт, който има и американско поданство и живее в Румъния от 2017 година, се самоопределя като женомразец и е натрупал милиони почитатели - изключително измежду млади мъже - привлечени от неговия облик на хипермъжкар.

Преди седмици 36-годишния Тейт с 34-годишния му брат Тристан бяха арестувани в Румъния по съмнение в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група.

Сега записите демонстрират, че Андрю Тейт е инструктирал двама сътрудници да кажат на румънските политици, Джордж Симион и Диана Йовановичи-Сосоака, че той е натопен и че поддръжката му би била " доста добра за кариерите им ". " Така че им кажете ясно: ще получите доста гласове, когато Тейт каже, че сте заели тяхната страна ", споделя някогашният кикбоксьор в диалога на 28 януари с двама от сътрудниците си.

 Заподозрян в изнасилвания и трафик опитал да вербува политици от пандиза
© Reuters

Стенограми на подслушваните диалози са включени в непубликуван до момента правосъден документ от 21 февруари, формиран от чиновници на съда в Букурещ и прегледан от " Ройтерс ". Агенцията не е могла без значение да ревизира самоличността на хората в подслушваните диалози или да дефинира дали е имало лобиране на политици. Новинарската организация преведе диалога според правосъдния документ, т.е. може цитатите да не са 100% точни.
Потърсени за подслушаните позвънявания, юристът на братя Тейт и представител на прокурорите отхвърлиха да разясняват настоящото следствие.

Но стенограмите хвърлят светлина върху разнообразните опити на обвинявания да се отбрани, до момента в който е в ареста - старания, които се простират оттатък правосъдната зала и навлизат в сферите на политиката и обществените медии.

 Заподозрян в изнасилвания и трафик опитал да вербува политици от пандиза
© Reuters

Също по този начин в диалога от 28 януари, в детайли разказан в правосъдния документ, Тейт подрежда на сътрудника си Люк да пусне " празненство клипове " в обществените медии, които съгласно него демонстрират най-малко една от неговите хипотетични жертви на трафик да танцува в Букурещ. " Да, сложете ги на всички места и кажете " Това момиче споделя, че е отвлечено, когато не е отвлечено ", споделя Тейт " Казваш, че искаш да ги компрометирам, обществените медии да ударят крепко, нали? " пита Люк. " Да, майната им ", дава отговор Тейт.

Съдебният документ е разказан в протокола от правосъдно съвещание в Букурещ на 21 февруари, когато арбитър удължи задържането на браята Тейтс до края на март, както и доказателства, показани от прокурорите, които настояват, че те са управлявали интервенция за трафик на хора, фокусирана върху основаването на онлайн порнография.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР