Британецът Анди Мъри ще участва в схемата на двойки на

...
Британецът Анди Мъри ще участва в схемата на двойки на
Коментари Харесай

Звездно дуо на сцената - двамата братя Мъри

Британецът Анди Мъри ще взе участие в схемата на двойки на шампионата от сериите АТР 500 във Вашингтон в партньорство с брат си Джейми, който е един от най-силните тенисисти на двойки в последните години.

Бившият номер 1 в света се пробва да се завърне сполучливо на корта след интервенция за промяна на част от тазобедрената става, като към този момент взе участие на три шампионата на двойки.

Миналия месец той завоюва купата в Куинс Клъб дружно с испанския деец Фелисиано Лопес, след което записа загуба в първи кръг в Ийстбърн в партньорство с Марсело Мело, а на Уимбълдън той игра двойки с Пиер-Юг Ербер и смесени двойки със Серина Уилямс, достигайки надлежно до втори и трети кръг.

Следващата седмица той ще играе във Вашингтон с брат си Джейми, който има шест трофеи от Големия шлем при двойките и смесените двойки. Това ще бъде първата им поява дружно на корта от 2015-та година насам, когато те играха един до друг при сполучливата акция на Англия за Купа Дейвис, донесла купа на страната.

"Получихме позвъняване, че Анди желае още веднъж да играе във Вашингтон, този на двойки с брат си Джейми. За нас шампионатът на двойки е доста значим и сме извънредно радостни, че ще забележим Анди още веднъж тук ", разяснява турнирният шеф на конкуренцията във Вашингтон Марк Айн. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР