Британец в добра форма с мечта за преходи в Хималаите

...
Британец в добра форма с мечта за преходи в Хималаите
Коментари Харесай

Изкачих връх Еверест за един ден, като подобрих световен рекорд – и всичко това, без да напускам уютния си крайградски дом

Британец в добра форма с фантазия за преходи в Хималаите усъвършенства международни върхове, като изкачи и слезе от височината на връх Еверест през един уединен ден – без да напуща удобствата на дома си в предградието.

С вътрешните стъпала на къщата неговото празно платно, Шон Джи, 37, показа изобретателно показване, изкачвайки 18,8 благи за 22 часа и 57 минути – еквивалентът на повече от 32 Емпайър Стейт Билдинг.

Джи постоянно е имал взор върху същинската договорка, само че не можеше да покрие разноските за позволение за катерене — към 10 000 Щатски долар в този момент, до 15 000 Щатски долар през идната година.

Не се обезсърчи, основателят на наличие вместо това реши да премисли мъчителното, рисково пътешестване – тъкмо в резиденцията си в Лас Вегас.

„ По времето, когато преживявах бракоразвод, тъй че трябваше да откъсна мислите си от обстановката – [аз] си помислих какъв по-добър метод да изкача Еверест “, сподели той пред SWNS.

„ Беше влакче в увеселителен парк, имаше моменти, в които бях в действителност щаст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР