Британец успя да спечели 5,4 милиона паунда от залог за

...
Британец успя да спечели 5,4 милиона паунда от залог за
Коментари Харесай

От скука щастливец прибра £5,4 млн. със залог за... 1,40

Британец съумя да завоюва 5,4 милиона паунда от залог за 1,40 паунда и възнамерява да ги похарчи за къща в провинцията за фамилията си. Майкъл Кларк скучаел у дома в Нюкасъл, когато отворил приложението на " Бетфред ", с цел да опита шанса си.

След като играл половин час, 32-годишният мъж си помислил, че е спечелил 5 000 паунда, само че при по-внимателно вглеждане схванал, че сумата е милиони.

" Първоначално си помислихме, че несъмнено е неточност, а след това започнахме да се прегръщаме, когато разбрахме, че е същинска. Просто не можех да спра да рева и нямаше по какъв начин да заспя тази нощ, откакто завоювах такава голяма сума пари ", споделя той.

" Сега елементарно можем да си позволим да се оженим и да си купим собствен непрекъснат дом в провинцията. Много обичах работата си да оказвам помощ на хората в отделението за психологично здраве, където има хора от всички възрасти, само че шефът ме разбра, когато му обясних, че ще би трябвало да си потегли за известно време, защото всичко това се случва. Сега всички ме назовават " Мики Милион ", признава Кларк.



Мъжът възнамерява да помогне на старата си баба и да конфигурира нов стълбищен асансьор, а на себе си и годеницата си Шерил ще подари сезонни билети за Нюкасъл Юнайтед.

След като издържи шофьорския си изпит, той ще си купи чисто нова Tesla. Двойката възнамерява и женитба и меден месец на Карибите, откакто го отсрочва от няколко години.

" Би било отлично да организираме сватбеното си празненство на " Сейнт Джеймс Парк ", споделя той. - Меденият месец евентуално ще бъде на Карибите, може би в Ямайка, и ще пътуваме в първа класа. Шерил в никакъв случай не се е качвала на аероплан, тъй че към този момент й уреждаме паспорт ".

" Абсолютно съм решен да не прахосваме парите, с цел да можем да се развиваме освен ние, само че и идващите генерации на фамилията ни. Опитвам се да се примиря с обстоятелството, че съм спечелил толкоз доста пари. Решени сме да останем крепко стъпили на земята и да не полудеем, макар че сме решени и да се любуваме на живота пълноценно ", споделя умно щастливецът.

Шефът на букмейкърската компания Фред съобщи: " Това потвърждава, че хубавите хора могат да печелят. Майкъл е най-достойният от спечелилите. Това е брилянтна вест за тази невероятна двойка, която потвърди, че можеш да спечелиш доста и от най-малките
залози ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР