Британец решил да предложи на любимата си край езеро, но

...
Британец решил да предложи на любимата си край езеро, но
Коментари Харесай

ВИДЕО със злополучното първо предложение за брак събра повече от 3,5 милиона гледани в TikTok

Британец решил да предложи на обичаната си край езеро, само че изпуснал годежния пръстен във водата, до момента в който другари ги снимали, оповестява Mirror, представен от БГНЕС.

26-годишният Рос Бамбър се среща с 23-годишната си избраница Гери Ашфорт преди пет години, до момента в който двамата работели дружно в старешки дом.

Мъжът се канел да коленичи пред обичаната си и да я попита дали желае да стане негова брачна половинка, само че нещата не се развили по проект. Когато отворил калъфа, пръстенът изпаднал през междина в настилката и се търкулнал във водата. " Кажи ми, че това не е това, което си мислех, че е " - изпъшкала Ашфорт, закривайки очите си с ръце. Бамбер бързо се ориентирал и импровизирал с различен пръстен, който към този момент бил на пръста ѝ. Жената отвърнала с " да ".

Man drops £1,000 engagement ring into lake in proposal gone wrong
— The Independent (@Independent)

На идващия ден двойката купила различен пръстен. След това те се върнали на същото място, където повторили сцената, само че този път без да изпускат бижуто.

Британецът сподели, че към момента се надява да откри първия пръстен, който коства съвсем хиляда паунда. " Говорих със притежателя на езерото и той сподели, че ще се радва да ни помогне да намерим пръстена. Гери беше доста смутена от случилото се”, показа Бамбър.

dude was in the middle of proposing to his girl then dropped the $1,200 engagement ring into a lake i'm dead

no they didn't find it
— dy*ngfood (@dyingfood)

Видеоклипът със злощастното първо предложение в TIkTok е събрал повече от 3,5 милиона гледани
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР