Британец от графство Съри помогнал на американската полиция да определи

...
Британец от графство Съри помогнал на американската полиция да определи
Коментари Харесай

Британец подмами с пица похитител на момиченце

Британец от графство Съри оказал помощ на американската полиция да дефинира местонахождението на четиригодишно момиченце, отвлечено от татко си, като предложи на похитителя безвъзмездна пица, оповестява в. „ Гардиън ”.

За първи път: СНИМКИ от отвличането на деца в „ Златни пясъци ” преди 30 години

Детето изчезнало след чуване по дело за настойничество в Съединени американски щати през юни. По-рано съдът определил за публични попечители на момиченцето бабата и дядото, които живеят в Калифорния, тъй като „ съжителството с бащата ще му нанесе прочувствени вреди ”.
 
Watch – UK man locates missing four-year-old-girl in US from his bedroom…5,000 MILES away https://t.co/jJr2pmmHF0 pic.twitter.com/HLcVzDFLYJ
— TLE_Lifestyle (@TLE_Lifestyle) August 14, 2017 След случилото се попечителите Гари и Ким Форестър потърсили помощ посредством Facebook от другари на бащата - 28-годишния Върджил Хенли.

Един от тях – 21-годишният британец Хари Браун, се свързал с бащата грабител, с който се бил срещнал по интернет, и два дни си общували в мрежата.

После Браун заречен да му изпрати безвъзмездна пица и предиздвикал бащата на детето да даде адрес, на който да бъде доставена.

Мъжът се хванал и дал адреса на хотел в Аризона, а Браун предал информацията на американската полиция. Така, откакто дядото оповестил детето за изчезнало на 20 юни, то било намерено на 9 юли.

Бабата и дядото на момиченцето били трогнати от помощта на британеца и го поканили да им гостува.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР