Британец, който някога е работил като кралски готвач, разкри, че

...
Британец, който някога е работил като кралски готвач, разкри, че
Коментари Харесай

Бивш кралски готвач разкрива невероятни молби, които е изпълнявал, включително снабдяване с рядък червен тон

Британец, който в миналото е работил като кралски готвач, разкри, че е трябвало да опита цялото меню на ресторант, с цел да се увери, че е задоволително положително.

37-годишният Ед Маклаклан е прекарал четири години като частен готвач на кралското семейство на Абу Даби, където в никакъв случай не е повтарял храна.

Той също имаше отговорността да набира артикули от целия свят, с цел да подготвя обичаните им ястия. Живеейки във вила с шест спални със брачната половинка си Ники, на 36 година, Ед прекарва половин година в пътувания по света.

Неговата роля включваше избор на заведения за хранене, в които Негово кралско височество да вечеря всеки ден, и авансово взимане на проби от цялото меню, с цел да подсигурява неговата валидност. Когато беше в Абу Даби, той имаше достъп до 80 готвачи, подготвени да сготвят всичко, което пожелае, употребявайки най-хубавите международни съставки.

Една от най-забележителните му задания беше набирането на червен звук от Испания, който се съхраняваше във фризер за сперматозоиди. Бащата на дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР