Britain's Got Talent е обвинен в оркестриране на действия, които

...
Britain's Got Talent е обвинен в оркестриране на действия, които
Коментари Харесай

ITV Britain`s Got Talent е обвинен в създаване на фалшиви състезатели, които да участват, хвърляйки съмнения в шоуто

Britain's Got Talent е упрекнат в оркестриране на дейности, които са били сложени в светлината на прожекторите на сцената - пораждащи страхове дейности в шоуто са подправен.

Дългогодишното шоу за гении на ITV е в ефир от седемнадесет години - и е основало големи звезди, в това число певческата сензация Сюзън Бойл, 63, танцова натрупа Diversity и починалата изпълнителка на трикове с кучета Pudsey, който за жалост умря през 2017 година на 12-годишна възраст.

Телевизионните почитатели бяха сюрпризирани да видят, че BGT продължава да получава ефирно време - мнозина се майтапиха в обществените медии, че всички гении на Обединеното кралство към този момент са изчерпани, защото доста реализатори в този момент идват от други места по света, с цел да се появят в шоуто.

Въпреки това, има опасения, че феновете и сътрудниците състезатели са замаяни от манипулативни шефове на шоуто, които са създали осъществявания единствено за се появи в шоуто. Въпреки че някои участници в BGT бяха разкрити, че имат построени ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР