Britain's Got Talent 2024 ще бъде по-хаотичен от всякога, като

...
Britain's Got Talent 2024 ще бъде по-хаотичен от всякога, като
Коментари Харесай

Ant и Dec разкриват „палави“ Съдиите на ITV Britain`s Got Talent им „играеха номера“

Britain's Got Talent 2024 ще бъде по-хаотичен от всеки път, като Ant & Dec разкриват „ палавите “ съдиите си вършат „ трикове “ на домакините.

Преди началния епизод в събота, който ще бъде последван от двойна доза прослушвания във втора част, която ще стартира в неделя вечерта, звездите на шоуто са дразнеше почитателите с това, което могат да чакат да видят тази година.

Коментирайки по какъв начин книгата с правила беше изцяло раздрана за BGT предходната година, Деклан Донъли сподели, че съдиите са се държали „ даже по-зле “, в сравнение с в предишното, до момента в който снимахме тази поредност.

Ант Макпартлин добави: „ Не е единствено натискането на Златните бръмчали доста пъти, те също са ни правили номера. Обикновено ние се майтапим със съдиите, само че и с масите са преобърнати тази година и не чакахме това! “

Двойката, която водеше прочувствен край на своя Saturday Night Takeaway преди три дни, към този момент се заема със идната си работа, казвайки, че фотосите постоянно се преустановяват заради хаоса, породен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР