Бристол Сити и Манчестър Юнайтед за първи път се изправят

...
Бристол Сити и Манчестър Юнайтед за първи път се изправят
Коментари Харесай

Бристол Сити - Ман Юнайтед, Ибрахимович капитан

Бристол Сити и Манчестър Юнайтед за първи път се изправят един против различен в Купата на Лигата. Сега те ще спорят за място на полуфиналите в шампионата. За последно двата тима са се срещали в шампионата през февруари 1980 година

Сити са трети в Чемпиъншип, като изостават на четири точки от местата, които класират непосредствено за Висшата лига. Тимът от Бристол отстрани три тима от елита този сезон в Купата на Лигата - Уотфорд, Стоук и Кристъл Палас. " Червените дяволи " доближават до четвъртфиналите за седми път в последните 10 години. Те преодоляват тази фаза четири пъти в този интервал, а предишния сезон завоюваха трофея.

Втородивизионният отбор ще се опита да зарадва почитателите си на " Аштън Гейт Стейдиъм ", като мениджърът Лий Джонсън е направил единствено една смяна от мача против Нотингам в събота. Бившият вратар на Юнайтед Люк Стийл застава на вратата на мястото на Франк Фийлдинг.

Жозе Моуриньо е направил 10 промени от срещата с Уест Бромич в неделя. Единственият оживял е Маркъс Рашфорд. Златан Ибрахимович извежда тима с капитанската лента, а Пол Погба се завръща след изтърпяно наказване.

БРИСТОЛ СИТИ - МАН ЮНАЙТЕД

БРИСТОЛ СИТИ: Стийл, Райт, Флинт, Бейкър, Магнусон, Браунхил, Пак, Смит, Брайън, Патерсън, Рийд

МАН ЮНАЙТЕД: Ромеро, Дармиан, Линдельоф, Рохо, Шоу, Погба, Мактоминей, Блинд, Марсиал, Рашфорд, Ибрахимович

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР