Бристъл, Лийдс, Съндърланд и Блекпул бяха сред районите, в които

...
Бристъл, Лийдс, Съндърланд и Блекпул бяха сред районите, в които
Коментари Харесай

Повече от 90 арестувани, след като полицаи бяха ранени при насилствени протести в Обединеното кралство - тъй като премиерът подкрепя полицията да „пази улиците безопасни“

Бристъл, Лийдс, Съндърланд и Блекпул бяха измежду регионите, в които се организираха митинги в събота с демонстрации също се организира в Стоук он Трент, Манчестър и Хъл.

Някои от най-лошите прояви на принуждение бяха следени в Ливърпул, където двама служители на реда бяха откарани в болница със подозрение за счупена челюст и хипотетичен строшен нос.

В Нотингам избухнаха сбивания, когато противопоставящите се групи се изправиха една против друга на пазарния площад в Нотингам с хвърляни бутилки и други предмети от двете страни, а виковете „ Англия, до момента в който умра “ бяха заглушени от освирквания на контра- протестиращи.

Междувременно в Северна Ирландия бяха хвърлени фойерверки на фона на под напрежение продан сред антиислямска група и антирасистки протест в Белфаст.

Полицията предизвести, че има възможност от по-нататъшно принуждение през идващите дни.

„ Знаем, че хората ще се опитат да създадат това още веднъж и полицията е била и ще продължи да бъде подготвена “, сподели шеф служител на реда Би Джей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР