Brio 300 е 1080p уеб камера, съвместима с популярните платформи

...
Коментари Харесай

Logitech Brio 300 – достъпна уеб камера за по-добро видео преживяване


Brio 300 е 1080p уеб камера, съвместима с известните платформи за видеоконференции
(снимка: Logitech)

Logitech разкри своята нова уеб камера Brio 300 – стилен, plug-and-play модел с Full-HD 1080p резолюция, автоматизирана промяна на светлината и намаляващ шума цифров микрофон за по-естествени и продуктивни видео позвънявания на атрактивна цена. Brio 300 се отличава с висок динамичен контрастност и разрешава на потребителите да се виждат и чуват ясно даже в условия на неприятно осветяване и фонов звук.

Уеб камерата се свързва с компютъра чрез USB-C порт за елементарно включване към видео срещи. След като те приключат, бързо завъртане на вграденото капаче за конфиденциалност подсигурява на потребителя, че лещите на камерата са блокирани и никой не следи работното му пространство.

Неконвенционалният дизайн с конична форма на Brio 300 прибавя персонален жанр към всяко работно място. Налична в бяло, графитено и розово, уеб камерата се съчетава безпроблемно с мишките и клавиатурите Logitech за реализиране на моден и съгласуван работен набор.

Уникалният дизайн на Brio 300 прибавя персонален жанр към работното място
(снимка: Logitech)

Brio 300 е най-новото предложение в портфолиото на Logitech с поддръжка на New Logic of Work, където персоналното работно пространство е индивидуализирано, елементарно за конфигурация и потребление.

За ИТ експертите, които доставят работните станции на чиновниците и домашните офиси, Brio 300 предлага съгласуемост с множеството платформи за видеоконференции и е сертифицирана за потребление с Microsoft Teams, Zoom и Гугъл Meet.

Brio 300 включва елементи от сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от приложимост пластмаса от остарели електронни устройства: 62% при графитената и 48% при бялата и розовата версии. Хартиената опаковка идва от FSC-сертифицирани гори и други следени източници.

Brio 300 включва намаляващ шума цифров микрофон за естествени видео диалози
(снимка: Logitech)

Въглеродният отпечатък на всички артикули Logitech, в това число Brio 300, е понижен до нула посредством поддръжка на горския фонд, възобновимата сила и климатично ангажираните общества, които понижават въглеродните излъчвания.

Brio 300 ще бъде налична световно през 2023 година на logitech.com и в главните търговски вериги. Препоръчителната цена на уеб камерата е 159,99 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР