Брилянтната форма на Антоан Гризман намери потвърждение с четирите му

...
Брилянтната форма на Антоан Гризман намери потвърждение с четирите му
Коментари Харесай

Гризман: Много обичам Атлетико!

Брилянтната форма на Антоан Гризман откри удостоверение с четирите му гола във вратата на Леганес, а единствено в последните два мача на Атлетико Мадрид французинът се разписа общо 7 пъти. След мача на "Wanda Metropolitano " той разяснява идното дерби с Барселона и връзките си с почитателите.

"Щастлив съм и от личното си показване, и от успеха, която е най-важна. Сега ще отидем със самочувствие в Барселона и ще се опитаме да изиграем още един добър мач. Остават още 12 кръга и нашата цел е да реализираме единствено победи в тях. След това ще забележим на кое място в класирането ще приключим ", съобщи Гризман.

"Трябва да се насладим на позитивния интервал, в който се намираме. От нас се желае да радваме последователите и се стараем да го вършим. Понякога може да бъркам отвън терена с нещата, които споделям, само че на самия терен не греша. Уважавам почитателите, Симеоне и съотборниците ми, тъй като с помощта на тях съм играчът, който съм. Обичам Атлетико и го демонстрирам постоянно ", показа французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР