Брилянтен самостоятелен пробив на 18-годишния Коби Мейно в 7-ата минута

...
Брилянтен самостоятелен пробив на 18-годишния Коби Мейно в 7-ата минута
Коментари Харесай

С гол на 18-годишния Коби Мейно в дълбоко в добавеното време, Манчестър Юнайтед спечели визитата си в Уулвърхямптън

Брилянтен независим пробив на 18-годишния Коби Мейно в 7-ата минута на добавеното време обезпечи победа на Манчестър Юнайтед с 4:3 над Уулвърхямптън в последна среща от 22-ия кръг на британската Висша лига.

Само две минути по-рано домакините бяха изравнили за 3:3, като в 5-ата минута на добавеното време прецизен беше Педро Нето. Но драмата стана цялостна, откакто роденият в Стокпорт гений от школата на Юнатед направи нещо като двойно подаване с друга запаса – Омари Форсън. След това потегли на дрибъл, влезе в наказателното поле и стреля до далечната греда.



Червените дяволи се изкачиха до седмо място в таблицата на Висшата лига, като демонстрираха най-хубавото си първо полувреме за сезона, в което означиха два гола, които бяха зачетени, и още два, които с право бяха анулирани заради засада. Юнайтед поведе с 2:0 с помощта на гол на Расмус Хьойлунд и негова асистенция за Маркъс Рашфорд, който вкара откриващия гол още в 5-ата минута. Маркъс Рашфорд получи първия си стартов състав, откогато влезе в заглавията по неправилни аргументи. Оказа се, че е бил значима фигура в текила-парти в нощен клуб в Белфаст по-рано тази седмица, след което се обадил в клуба, че е болен, с цел да не дойде на тренировки. Но мениджърът Тен Хаг сподели, че казусът е завършен и го включи в състава.

Домакините се върнаха в мача с малко стимулираща ги дузпа, която Пабло Сарабия трансформира в гол. Но Скот Мактоминей още веднъж потвърди, че е значима фигура в селекцията на Ерик загар Хаг в 75-ата минута. Току що влезнал от пейката, засече за 3:1 в мрежата центриране на Бруно Фернандеш от корнер.

Но домакините сътвориха нервозен свършек на мача и не без великодушното разпределяне на Манчестър Юнайтед, позволявайки Макс Килман да понижи в 85-ата минута след пас на Крейг Доусън и преди този момент основано меле от корнер. Изравнителното 3:3 на Педро Нето 10 по-късно стана малко инцидентно, откакто получи топката в наказателното поле и с обръщането я прати в мрежата.

Юнайтед има 35 точки на 7-ата позиция, на 1 от Уест Хям който приключи 1:1 с Борнемут малко по-рано. Уулвс са на 11-о място с 29.

Гостите от Борнемут откриха в 3-ата минута посредством Доминик Соланке, който сега на удара беше в засада. Но повтаряне със системата ВАР (видеопомощ в интерес на съдиите) сподели, че топката у неговите крайници идва от защитник на Уест Хям, което направи обстановката постоянна.

Джеймс Уорд-Праус от дузпа в 61-та минута фиксира третото следващо тъждество на лондончани и 6-о място с 36 точки. " Черешките “ са 12-и с 26, откакто записаха първа точка от три мача насам.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР