БРИКС е дал голям принос за подобряване на глобалното управление,

...
БРИКС е дал голям принос за подобряване на глобалното управление,
Коментари Харесай

Анкета на CGTN: В страните от БРИКС очакват реформа на глобалното управление

БРИКС е дал огромен принос за възстановяване на световното ръководство, а интернационалният ред би трябвало да бъде по-справедлив. Това е мнението на болшинство респонденти, взели участие в изследването, извършено от CGTN на Китайската медийна група.

72,6% от допитаните поддържат нужната промяна на настоящия интернационален ред и правила, доминирани от развитите страни, а 83,9% приканват Организация на обединените нации да обърне повече внимание на ползите на страните от „ световния Юг “. Те смятат, че представителството на разрастващите се страни в интернационалните каузи би трябвало да се усили и никоя страна не би трябвало да използва мощ или да постанова наказания против другите.

Проучването открива, че респондентите правят оценка високо приноса на Китай за съдействието в границите на БРИКС, както и на поддръжката на страната към „ световния Юг “ в сферите на инфраструктурата, финансите, технологиите, образованието на експерти и битката с бедността.

В изследването са взели присъединяване 1634 души от страни от БРИКС.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6324Валери Тодоров: В момента политическото пространство у нас създава нови неизвестниАлтернативен Поглед10290Валери Тодоров: Имиджовото навлизане на ВСУ в Курска област сътвори повече проблеми, в сравнение с решиАлтернативен Поглед15175Проф. Нако Стефанов: Китай е на път да стане и софтуерен водач на планетатаАлтернативен Поглед13656Проф. Янко Янев за политическата значимост на нуклеарните ни мощности и географското ни положениеАлтернативен Поглед75091Проф. Нако Стефанов: Славянският православен свят от край време води тази война със ЗападаАлтернативен Поглед367031Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед172338Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед119309Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!  Румен Петков, международен ен </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР